Dagelijks Bestuur

ADRIBA is in 2010 opgericht door Dr. Marius Rietdijk en Drs. Joost Kerkhofs en kende haar formele lancering op de Nederlandse markt op 23 juni 2011.

 

  • Dr. Marius Rietdijk is wetenschappelijk directeur van ADRIBA. Hij promoveerde in 2009 op het onderwerp Organisaties conditioneren. De invloed van beloning en straf op werkprestaties. Rietdijk borgt de gedragsanalytische kwaliteitsbewaking van het centrum. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor het opleiden van studenten en promovendi. Hij stelt het onderzoeksprogramma op en borgt de voortgang daarvan. Tevens vormt hij de connectie met Amerikaanse universiteiten en is hij Trustee van het Cambridge Center for Behavioral Studies (www.behavior.org). Daarnaast geeft hij trainingen en is hij een veelgevraagd spreker en coach.
    Hij is bereikbaar op 06-24217648.
  • Drs. Joost Kerkhofs is zakelijk directeur van ADRIBA. Hij studeerde beleids- en organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. De rol van Kerkhofs in het centrum is de operationele kwaliteitsbewaking en het onderhouden van de binnenlandse contacten met zowel samenwerkende partijen als geïnteresseerde organisaties. Daarnaast geeft hij zelf ook trainingen en advies via zijn eigen firma Neotopia.
    Hij is bereikbaar op 06-20890344.

 Foto Kerkhofs en Rietdijk
(foto: Kerkhofs & Rietdijk)