Samenwerking

Organisaties
ADRIBA is continu op zoek naar partners binnen het bedrijfsleven en de overheid om de kloof tussen wetenschap en praktijk zo klein mogelijk te maken. Op dit moment is het centrum trots om meerdere organisaties tot haar Certified Partners te mogen rekenen.

Certified Partners (in alfabetische volgorde):

Businessconcern
Erik Overdick
Expeditie Onderstroom
HTR⁺group
Life Long Learning Center
MKPC
Neotopia
Pintegrated Consultancy
Rietdijk Gedragsverandering
Train2Coach
Trigono
UP in Business 
VeranderVisie
Workemotion

Er zijn drie mogelijkheden om als partner van ADRIBA te opereren op de Nederlandse markt:

1) Als Trainingspartner, die in licentie enkele van onze opleidingen mogen verzorgen.
2) Als Re-seller, die in licentie enkele van onze opleidingen mogen laten verzorgen door een Certified OBM Trainer/Coach
3) Als Kennispartner

Alle partners profiteren naast het evidente financiële aspect van diverse voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit partner-programma en de voordelen die het u kan bieden.

Studenten en Promovendi
ADRIBA biedt studenten (zowel bachelors als masters) in de bedrijfskunde de mogelijkheid om af te studeren in gedragsverandering. Inmiddels doen en deden dat al enkele studenten, met mooie resultaten. Ook leidt het centrum inmiddels 4 promovendi op en begeleidt enkele afstudeerders bij hun Master thesis.
ADRIBA is tevens een platform van bedrijven die geïnteresseerd zijn in de wetenschap en toepassing van gedragsveranderingskennis. Zowel in de wetenschap als in de praktijk wordt een grote kloof geconstateerd tussen wetenschappelijk werk en praktische toepassing. ADRIBA wil helpen deze kloof te overbruggen. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten waarbij verslag wordt gedaan van het nieuwste onderzoek. ADRIBA streeft naar internationale samenwerking met, vooral, Amerikaanse universiteiten.

Vrijwilligers
ADRIBA had niet zover kunnen komen zonder de vrijwilligers die zich voor ons inspannen. In het verleden waren dat kanjers als Vroni Mulder en Maarten Sijmons.
Momenteel geniet ADRIBA van de bijdragen van Liesbeth van der Helm die ons helpt met onze nieuwsupdates.

Eervolle vermelding
ADRIBA zou natuurlijk niet bestaan hebben als de oprichters elkaar niet hadden ontmoet. Dat dit gelukkig wel gebeurd is, is te danken aan Bram Schaper. En dat willen we niet onvermeld laten. Bram, je bent een lichtend voorbeeld van hoe OBM in de praktijk kan worden gebracht. Je ademt OBM en je hebt het helemaal in je systeem zitten. We zijn je veel dank verschuldigd. Dankjewel topper!