Contact & Locatie

Het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA) is een Post Graduate Opleidings- en Onderzoeksinstituut gevestigd aan de VU te Amsterdam. Het maakt deel uit van de Post Graduate School van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde.

Ons adres:
Vrije Universiteit Amsterdam
ADRIBA
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
Kamer 6A-75 (Secretariaat)

ADRIBA is per e-mail bereikbaar op: info@adriba.nl
Telefonisch kunt u ons bereiken op (secretariaat, ma-do) : +31 20 598 6160  :

Het bestuur is direct mobiel bereikbaar. Voor meer informatie over:

  • de wetenschap achter OBM belt u met Dr. Marius Rietdijk: 06-24217648
  • de producten en diensten van ADRIBA, alsmede mogelijke samenwerking, belt u met Drs. Joost Kerkhofs: 06-20890344

Als u belangstelling heeft voor een nadere kennismaking, neem dan gerust eens contact met ons op via e-mail, via onderstaand contactformulier of telefoon.  Als bedrijf heeft u bijvoorbeeld belangstelling voor het verhogen van de kwaliteit en kwantiteit van de resultaten en/of het verbeteren van de veiligheid of verlagen van ziekteverzuim. Gecertificeerd consultants, afstudeerders en promovendi kunnen u hierbij helpen. Als afgestudeerde in de sociale of bedrijfswetenschappen wilt u misschien promoveren. Deze doelstellingen kunnen allen reden zijn om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.


Wilt u in ons databestand worden opgenomen, waardoor u nieuws rond ADRIBA kunt ontvangen, vul dan hieronder uw contactgegevens in.