Opleidingen

Voor alle organisatievraagstukken, en voor alle managers & adviseurs

ADRIBA wil de wetenschap van de gedragsanalyse en Organizational Behavior Management (OBM) zo snel en breed mogelijk verspreiden, zodat zo veel mogelijk mensen van deze wetenschappelijke en praktische aanpak kunnen genieten. Wij zien gedrag als basis van vrijwel alle organisatievraagstukken. Met kennis van de theorie en toepassen van de gedragsanalyse zult u uw werk nog veel beter doen dan u al doet. U leert prestaties in kaart brengen, analyseren en meetbaar verbeteren. Met de aanpak worden talloze organisatievraagstukken aangepakt. Te denken valt bijvoorbeeld aan organisatieverandering, cultuurverandering, output verhoging, kwaliteitsverbetering, vermindering van ziekteverzuim en ongevallen, beter leidinggeven (met minder druk, met meer plezier), betere verkoopresultaten halen, omgaan met beloning en bonussen en effectiever te trainen, etc.

Onze opleidingen zijn dan ook geschikt voor zowel (interim) managers, organisatieadviseurs en HRM adviseurs die deze methodiek binnen en/of buiten hun organisatie willen toepassen en/of uitrollen.

Heeft u vragen over onderstaande programma's, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag kennis met u!

Het complete opleidingsaanbod van ADRIBA

Op dinsdag 30 juni organiseren we een online Open Avond. Tijdens een live stream webinar lichten we het programma Certified OBM Practitioner toe en kun je je vragen stellen. Je ontvangt vooraf een link waarmee je inlogt op het online platform.

DIRECT INSCHRIJVEN

 


Onze Kleine Lettertjes

De disclaimer, privacy statement en het restitutiebeleid is hier te vinden.